Bloggtips

Kolla gärna in den helt nya bloggen; http://skaterboi.blogg.se/
Absolut värd att läsa! :)

Tristessångest

Ok, jag pällär intä. Ikväll ska morsan o farsan iväg på fest, gyllene tillfälle att ha någon form av tillställning hemma. Men jag vet inte, folk får jättegärna komma hit och chillkröka (med eget med sig då), men någon fest blir det absolut inte. Notera att min 11-åriga brorsa kommer att vara hemma, men troligen bara sitta framför skärmen och spela cs. Men som sagt, lite sällskap vore absolut inte fel!

...sen måste man ju inte komma hit för att dricka då, utan man kan komma hit och bara softa också. så "jag har ingen dricka" är liksom ingen ursäkt.

On fire!



Omg... I just saw the coolest thing in my entire life!! På vägen hem från Nalen, när vi åkte förbi industriområdet på skogsängsvägen här i Tyresö, så såg jag något mycket märkligt.. Det såg på håll ut som ett skitstort regnmoln nere på marken, bakom några hus. När vi kom närmare såg jag hur det rök svart och grått och ännu lite närmare så såg jag hur det var oranget längst ner. Vi åkte och kollade och där stog hela Tyresös brandkår med blåljusen på typ. Det brann!!! På riktigt! Jag har sett en brand IRL! Det var häftigt att se, och det luktar kemikalier ända hit, men hoppas bara att ingen blev skadad.

Hur som helst, så hade jag skitkul på Nalen! Det var ju a lot of hot niggaz kan man ju säga. HiphopparN som stog bredvid mig, så snygggggg var han. Jag dog nog nästan. Och bassisten i Blacknuss (Desmond heter han) har ju awesome dreads. Så jävla skön också! Träffade a lot of nice people!

Song Academy Live

Ja, ikväll blir det Song Academy Live på Nalen! Första gången på länge, det ska bli kul. Inga artister som  jag känner till som uppträder ikväll, tyvärr, men vem vet, de som spelar kanske är skitbra!
I maj så ska mina klasskompisar uppträda där, det kommer bli grymt! De var ju grymma på klassens uppvisning i slutet av förra terminen, så.

Pictures!

Visst fan, glömde nästan bilderna jag lovade att lägga upp häromdan. Hade inte tid då, så det får bli nu! De är lite stora, men det får gå ändå. Vilken av dem gillar du mest? Kommentarer uppskattas!




Där tog det stopp!

Det GICK bara inte att komma på en snygg rubrik, ibland är idétorkan värre än nånsin.
Hur som helst har jag en del att förmedla då jag inte bloggat sen i tisdags, pga tidsbrist och trötthet.
Igår var jag på sånglektionen i vanlig ordning, sjöng Beyonce låten och senare när jag kom hem fick jag höra låtarna (som Pappa, Max och Mats har skrivit). Jag gillade några av dem, de är lite för poppiga men pappa sa att de skulle göra dem mer RnB'iga om jag ville. Vissa av dem var aptråkiga, haha.

Alltså, jag har verkligen väldigt kul när jag är i skolan. Fatta vilken underbar känsla, att trivas i plugget. Ha kul, ha det chill som fan. Och dessutom går snyggaste killen i världen i min klass. Haha, nu börjar jag fastna i idétorkan igen. Vafan! Hursomhelst, skolan ja. Vi kör jävligt mycket perspektiv och akvarellmålning just nu. Det är rätt kul faktiskt, men tröttsamt när man sitter 3 timmar i streck och gör 57283473 akvarellövningar. Och i matten är det bara "räkna ut volymen av den här prisman/cylindern/globen/kuben" och massa ekvationer. Blaaaaaaaah vad tråkigt det är med matte!!! Vill ha nytt projekt NU! och en Siameskatt. Men vill ju inte skiljas från B&F grupperna, har ju så damn roligt på lektionerna.

Ett till problem är mitt hår. Just nu är jag i nåt slags mellanläge. Det är inte fult, men inte fint. Har svårartad beslutsångest just nu. Dreads, syntetdreads, långt löshår eller bara låta det växa? Färga blont igen, eller brunt, eller fortsätta på svart? Rött kanske, vinrött? Tja, vad som helst skulle ju funka på snygga mig, men man vill ju ha nåt så man inte ångrar sig i efterhand. Kommentera gärna om du har nåt förslag, eller helt enkelt rösta för vad du tycker.

What's in that pocket?

Imorse var jag jätteduktig och gymmade! Jag är huuur ovan vid det som helst, men gud vad skönt det var! Trappmaskinen, som jag värmde upp vid, var lite läskig men resten gick jättebra!
I skolan var det lagom trist, som vanligt, och efteråt hängde jag med Agge och Teo till stan. Vi gjorde typ ingenting där egentligen, gick till 4sound och Teo testade en gura, sen drog vi hem åt varsitt håll.

Senare ikväll kommer lite egopics!


Vet inte vad jag ska tycka eller tro...



Du kommer alltså och säger att jag är korkad? Bara sådär. Varför skulle jag vara "korkad" för det där? Ursäkta? Alltså... jag vet ärligt talat inte med dig. Ena sekunden är du fett trevlig och rolig och så, andra sekunden är du "jag är coolast och är upptagen hela tiden så stör mig inte och jag är så jävla respektingivande fyfan gå ner på knä och kyss mina skor jag är ballast i världen för jag graffar och knarkar och bor in da hood". Asså wtf?

Alltså, att jag ibland skriver till dig på msn och anstränger mig för att vara trevlig osv, betyder inte att jag försöker "få tillbaka dig" eller nåt jävla sånt du verkar tro. Bara för att du är damn söt och kan låtsas vara gullig betyder det inte att du är kung eller nåt. Asså aaah, blir bara så irriterad på ditt beteende. Du är bara så äckligt egoistisk och självgod ibland. Eller, ibland och ibland. Det enda du snackar om är dig själv, typ.

Först var du "du är så mysig och söt och har fin kropp älsknos bli min" men vafan hände med det då? Jo visst fan var jag kär i dig för typ 4-5 månader sen men du verkar ju tro att jag fortfarande är det. Asså poängen är, palla att du spelar dryg. Jag försöker vara friendz här men du verkar ju inte vilja det så hepp skit i det helt då.

Och just ja, när jag gnydde fram asbölandes att "jag älskar dig" i luren efter grejen i Tensta, menade jag inte att jag ville gifta mig med dej och bilda familj precis. Jag menade att du betydde jävligt mkt och jag upplevde att du brydde dig om mig, men det var väl då det.

Make my wish come true

Äntligen känns det som att jag börjar närma mig mitt mål! Jag har sett två avsnitt av "Made in Sweden" och lärt mig lite av det. Det har också gjort mig mer pepp på att ta tag i det jag vill. Igår var jag också hos sångcoachen och det känns som att det börjar komma igång mer på allvar nu. Vi sjöng visserligen inget igår, men det var mycket snack och planering, vilket känns väldigt viktigt just nu.

Zannah Hultén är världens bästa människa. Det är som en sån människa som uppfyller ens drömmar typ. Och är jag inte the most lucky person in the world som har henne? Zannah Hultén som gjorde Veronica Maggio till den artist hon är idag, som har jobbat med Red Hot Chili Peppers och andra sjukt kända och stora artister. Genom henne och pappa har jag ju typ dom bästa kontakterna man kan drömma om.

Jag fick Nothing in this world med Paris Hilton och If I where a boy med Beyonce, hahaha. Hur som helst så ska jag jobba järnet nu med de här låtarna. Göra sångövningar varje dag, så jag till slut kan spela in i studion osv. Kanske låter som att jag vill skryta över pappa och hans kontakter, men nej, jag är bara så jävla glad och pepp på att ta tag i det här och kämpa i mål med det!

I natt drömde jag att jag snorta massa kokain som jag hade i en stor orange burk bredvid min säng. Kanske borde starta en blogg där jag skriver ner mina drömmar? Haha, eller inte. Fast det vore ju en kul idé, eftersom jag nästan varje natt drömmer nåt underligt eller roligt. Men vem skulle läsa en sån blogg?

Ingen bild den här gången, sorry.

Who wants the Quebec pizza?




Jo, i natt drömde jag coolaste drömmen ever. Den var så lol att det inte är sant.
Jag drömde att jag var i New York, under en filminspelning, och Lindsay Lohan skulle spela mot Justin Timberlake i nån romantisk komedi. Dock fick Lindsay Lohan förhinder att spela den rollen, så jag fick hoppa in istället. Jag var inte ens utbildad skådespelare i drömmen, jag råkade bara bo på samma hotell. Så jag var asnervös, trodde det skulle gå åt helvete eftersom jag inte hade nån erfarenhet. Men! Det gick riktigt bra, filmen blev skitbra, och jag och Justin blev IHOP! Ärligt talat, haha.

Okej, han var väl inte riktigt stylad som i Love Guru (bilden ovan), utan såg mer normal ut, och han är ju faktiskt damn hot, men ändå. Jag och Justin?! Nä, skulle inte tro det. Vi passar nog inte så bra ihop. Men det var jävligt coolt. Jag blev ju celeb, liksom. Och rik som aldrig förr. Det är nog bland det knäppaste jag drömt på länge. Det sjukaste var nog att i drömmen var jag verkligen kär i honom, men jag har inte ens tänkt tanken irl. Jag visste inte ens att man kunde drömma att man var kär om man inte är det irl.

Streptokocker

Imorse var jag hos doktor Jan-Erik som stack in en väldigt äcklig pinne i min munn som smaka bäskt, så sa han att jag har Streptokocker. Så jag har fått pencilin nu, hoppas jag blir frisk snart. Vill ju kunna börja träna igen och på fredag ska jag ju (antagligen) till Göteborg.
Är vidrigt förkyld just nu, inte ont i halsen längre, hostar fortfarande lite, men näsan rinner som Niagarafallen (eller Viagrafallen som Kevin sa). Det är otroligt frustrerande när ena näsborren är täppt, så på apoteket i förmiddags passade jag även på att inhandla nässpray. Så då sprayar man det i näsan och sen nyser man en liter snor 8 gånger i halvtimmen en tid framöver. Sen börjar jag känna illamående och spykänslor också.

Usch usch, stackars mig.



Beat, beat, you and the crew, hold it

Hey ya'll, I'm having a ball
I hope you're doing fine because any time is a happy time for a birthday party rhyme
(Hit it)
You don't need no invitation
There's a party going on throughout the nation
Don't get exited but it's gonna be the best birthday party in history

Inse för i helvete



FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU
äckliga snorunge fyfan ja SPOTTAR PÅ DEJ
seriöst om ja visste vem du va irl skulle ja slå sönder ditt ansikte du e skyldig mej pengar FATTA
Du är så äcklig jag ska spy i ditt ansikte horunge. Du är ju fan helt jävla pantad i huvet också.

Ouh, det var skönt. Btw så blev det ingen shopping idag, är sjuk som en gnu.


SICK

Jag är i skolan, jag är sjuk och låter som en gammal smokerkärring på rösten. Det är inte nice.
I tisdags fyllde jag år, DET var nice. Fick en ny mobil, en blå W565 och en ny tröja (som jag har på mig atm), en ny jacka, en boxingsäck, ett bank kort, gymkort, massa pengar osv. Och morsan gjorde godaste tårtan ever.
Sen åt vi på en japansk resturang, Shogun, ligger i Gamla stan. Åt bl a. Sashimi, Sukiyaki o de va lika gott som alltid. Blev mätt som en get också, lol.

Min kusin Vidar åkte hem igår, trist. Men nästa helg fyller han år och då kommer jag troligen att åka ner till Göteborg igen. Det blir nice! Just nu sitter jag med inlärningsmålen, vi har massa matteskit i plugget igen. Tråååkigt... Funderar på att shoppa efter skolan. Ska köpa parfym. Och kanske fakedreads? Tänkte ha det medan mitt hår är för kort för att göra riktiga, det skulle kunna bli riktigt nice.

I actually did it!



Jag gjorde en ny blogg.
Jag tyckte min gamla blogg, http://juukain.blogspot.com/ började bli tråkig. Kan hända att jag fortsätter skriva då och då i den med, men jag kände att jag behövde börja om från början. Det blev bara att jag aldrig orkade skriva något och sällan eller aldrig la upp bilder längre.

I den här nya, fräscha bloggen ska jag skriva intressantare inlägg, skriva oftare och lägga upp bilder oftare. Och lägga upp relaterade bilder (med undantag från denna). Dessutom är det nya bloggnamnet snyggare och lättare att komma ihåg.

Och eftersom jag nu bytt från blogspot till blogg.se så har alla läsare möjlighet att kommentera.

RSS 2.0