Förlåt

Ber om ursäkt för den sega uppdateringen, blir typ bara ett inlägg om dagen just nu. Har mycket att göra + att jag tröttnat lite på det här med att enda sättet att få läsare är att man kommenterar massa personers bloggar o så kommenterar dem tillbaks.

Det gör knappt ens att man får fler läsare, eftersom folk inte ens läser inläggen utan bara svarar på kommentarerna. Jag läser för det mesta vad folk har skrivit senast och engagerar mig iaf. Det irriterar mig lite, och när folk väl kommenterar är det typ "Hoppas du får en jättebra dag!". Seriöst, det låter bara ytligt. Tyck nånting istället.

När folk däremot skriver saker som "Snygg header", "snygg blogg", etc. då tycker jag det är intressant att kolla upp deras bloggar också! Komplimanger gör mig glad och då har jag mer lust att vara ödmjuk. Men det bästa är faktiskt när folk verkligen kommenterar inläggen man skriver.

Blir mer aktiv när jag fått sommarlov, puss.

Tjingtjong

Gud, har verkligen inte haft någon tid över till datorn. Typ endast för att kolla tidtabeller på SL för bussar o så. Idag är det galet varmt, ligger mest ute på altanen och solar, nu tänker jag bli brun på riktigt! Ikväll får vi se om jag drar på TMC - Hard Inside festen. Dem flesta av mina kompisar ska dit så..!

Igår blev jag så arg att jag slängde mina lösögonfransar. Men dem var ju sjukt keff, så varför inte. Ska köpa såna där riktigt feta som finns på butterix.

Festar du så festar jag



Tjoo. Idag blir det en jävla massa party. Först ska jag till Jenniphers avkedsfest i Västertorp, då hon åker till Philippinerna över sommarn. Visst låter det härligt? Blir lite avis! Vill också resa! Sen så ska Henke ha spelning i Rotebro, han DJ'ar mellan 22.00-00.00. Så det blir en hel del åkande! Och imorgon är det rave.

Ha en SUPERMYSIG helg!

Lite foton jag tagit





Copyright by Reby 2009

RMK & Chai

Idag får ni en video att titta på, det är RMK & Chai på ES-Rap 3:ornas sista spelning på skolan. Låten heter Räddningspatrullen. Jag ber om ursäkt för att det är filmat åt fel håll i början, hann inte riktigt tänka innan jag tog upp mobilen för att filma, haha.



För er som inte hänger med så kom RMK & Chai på andra eller tredjeplats (?) i Talang 2008. Dem körde Räddningspatrullen i semifinal och låten dem gick vidare med heter I väntan på bussen.


KNAJS

Samuel kom på världens bästa uttryck förut, som vi sen vidareutvecklade lite. Tänk dig om något är knas och najs samtidigt, då måste det ju vara Knajs? Erkänn bäst, alla borde börja säga det!

Göteborg + Rave

Shuu! Jag var i Göteborg från torsdag tills igår, det var jättekul! Träffade min kusin Adrian som jag tidigare skrev ett inlägg om, bl a.
På kvällen igår gick jag och Henke på rave, Weird Psyance II i Mälarhöjdsbadet. Det var trevligt i början men sen blev det bråk och jag och Henke blev anklagade för att ha snott 5g marijuana och massa öl, ofta nån av oss skulle? Dem hotade med att dränka oss och allt. Kändes jobbigt att vara där så vi taggade hem till mig och sov.
Aja, kul att träffa en del vänner där iaf!

Nu var tanken att jag skulle till Bromsten och hälsa på Simon men det blev ändrade planer för han skulle på middag.

Mycket på gång

Hej alla, har inte hunnit eller orkat blogga på några dagar. Newz'en är iaf, jag har börjat dejta en ny kille! Han heter Henrik, är 20 år och är DJ & proddare, och är förövrigt sjukt snygg, man vill bara äta upp honom!
Honom har jag iaf umgåtts med dem 3 senaste dagarna, haft jättetrevligt med. Vi får se hur det går med Len, vet inte ännu.


Så här ser han ut! Snygg va..? ;)

Puss på allas rumpor!

Oj oj oj!

Sorry guys, har inte bloggat på en hel dag, men har haft mycket att göra hela tiden! För er som inte hängt med så blev det ingen grillkväll igår, då för många "hoppade av". Så jag drog på bio med mina vänner Bea, Tessan, Johan och Emily. Vi såg The Haunting in Connecticut, fyfaaan vad den var bra. Blev livrädd, brukar inte bli rädd för skräckfilm. Men den hade också en sjukt bra handling och var jättespännande! Rekommenderar er verkligen att se den!



Idag har jag solat, och blivit bruuun! Woho! Och sen drog jag och samma polare som igår (minus Emily) och lastade över Johans grejer från Alex i Aspudden till Beas hus i Huddinge, då han bor hos henne. Vi har haft det trevligt iaf!


Fixa och dona

Känns som att jag har massor att stå i just nu, dels fixar jag och planerar inför grillkvällen som kommer vara här ikväll med mig och mina vänner, håller samtidigt på att fixa med massa bilder och kokar kaffe och hej och hå. har iaf fixat lite bilder!


Dagens outfit, blev vitt och somrigt idag!


Stencool ;) haha!


Havrebröd med ost och vindruvor, mums!

Schoolgirl

Aa sitter i skolan nu då, blir galen på mellanslagstangenten den segar somfaan! Efter plugget ska jag träffa min vän Mira, har inte träffat henne på 100 år typ! Puss på det!


Sötast är hon :)

Kusin vitamin



Jag har världens sötaste kusin! Han heter Adrian. Vi är "halv-kusiner" (min mammas halvbror är hans pappa), vi har typ inte haft nån kontakt alls förrän för bara några veckor sen! Facebook is the shit, tihi.

Fniss

Galet, för 4 dagar sen hade jag fått 60 besökare på min blogg, jag ba "OMG!" Idag har jag mer än dubbelt så mycket! På bildlektionen idag kom alla ÄNTLIGEN överens, vi har tjafsat så himla mycket innan!

Om vad? Jo!
Vi som går Bild&Form i klass ES1a på Fryshusets Gymnasium fick i uppgift (till en tävling) att dekorera en skyltdocka. Temat var då "Vad är svenskt?". Uppgiften var alltså att vi skulle tolka "Svenskhet" och dekorera dockan efter våra tankar. Vi kom nu till slut fram till att den ska vara ljusblå, stå i en bur med ett lås på, och i buren finns även en liten röd stuga och en svensk flagga. Denna kommer att stå i Gallerian i Stockholm under nästa vecka! Kolla gärna in den då och säg vad ni tycker.

Snart ska jag fotas i "Candy outfit", bilder coming soon! Puss hej leverpastej!

EGOÏSTE


frontalkrock i ältasjön

Orelaterad rubrik. Blev sent med bloggandet idag, har hänt mycket. Hade nationella prov i Matte, gick bra! Sen var jag iväg till Astrid Lindgrens och hälsade på brorsan som nyss hade opererats, dock sov han när jag var där. Kilade iväg till stan nästan direkt, träffade Alex Soul och vi åkte ut till farsans studio. Nu har jag  precis ätit, stilen är sushi! haha. Ska nog ringa Len snart ^^

Tjohoo

Sverige gick vidare till final! yay! bryr mig så mycket haha. Nejmen det förtjänade vi, dem andra sööög verkligen! Armenien var iofs rätt bra, dem hade bra sångröster.

Schlager

Jaa, nu ska jag faktiskt ta det lugnt och för första gången på flera år kolla på Melodifestivalen. Tycker inte det är ett dugg intressant längre, och Malena Ernman suger. Menmen, har ändå inget bättre för mig och har ju sällskap av Sara!

Lennyboi

Det är inte kloookt så jag saknar dig bubben! Hoppas fan att du kan komma till Sverige snart igen, så vi kan träffas innan jag flyttar ner om 2 år.

Vi har pratat jättemycket i telefon senaste tiden, inatt ringde jag och väckte honom (kl. var 8:30 hos honom) och i morse ringde han och väckte mig. Ska ringa honom sen när jag ätit hihi! Fast det kostar mycket... men värt det när man får prata med sin älskling <3

Guling fuling

Hej jag har en fråga! Varför har typ alla asiater som är typ 15-18 år sån där ful hjälmfrilla? Asså jag menar, asiater kan vara fett snygga men inte med den frisyren det ser ju helt sjukt ut! Ni som inte vet vad jag menar, googla på typ Golf-Mike. Om jag ska beskriva så är det typ kort och spretigt på huvet och långt på sidorna, och lite längre i bak typ hockyfrilla?? Vem fan vill ha det? Det är typ wannabe J-pop/Thaipop och är cpfult. Blir bara ledsen när jag ser snygga människor ha fult hår.

the love of my life





Porr

Snodde denna listan av Paulina, apropå det så träffade jag henne för första gången på skiiit länge igår!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Kan inte en polare fyller 18 i helgen.

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hahaha

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Okej

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
A

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag är fett kåt, Jävla röka.

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Folk som är näsvisa, Max börjar dadla om att jag är beroende efter en helg, herre jävlar man kan ju säga nej om man vill. Alla har väll inte hans psyke.

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Haha nej nojjar bara hehe.

8.
Vad vill du höra mest av allt?
På fyran du vet

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Jo då men jag snea som fan, blev lite mycket. Blev bjuden också. fan vad jag ska mysa när jag kommer hem.

10.
Din romantiska replik?
Gör jag? :O

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Tja, rave ju :P själv då?

Fitta fat handgranat

A: Fitta baghavadgita Marcus har en hårig skita
B: Fitta bibel Reby är flexibel
A: Haha sämst! Fitta koran Marcus är med barn
B: HAHAHAHA det var ju jag som sa Fitta koran spräckt taliban! Plagiat!
A: Haha jag vet, men min var bättre!
B: Fitta torarullar Reby... bakar horbullar..........


roligt man kan ha med sina vänner ibland!

Sunday sex

Hade en jävligt trevlig kväll igår, dock fett knas. Menmen, tack Simon!
Nu ska jag börja skriva på mitt jätteförsenade tal.


byracka

Någonting som slog mig idag, något som enligt mig är hemskt. Det är folk som är helt inställda på att dem ska skaffa hund, utan att tänka sig för. Tänka på att dem faktiskt lägger på sig ett ansvar. De skaffar en hund de sen inte orkar gå ut med, eventuellt en sväng på morgonen och kvällen så dem får utreda sina behov. Den här hunden som aldrig får springa av sig bygger upp en massa energi i kroppen då den äter dels hundmaten, och troligen massa rester den får av sin matte/husse. Hunden blir orolig och rastlös, försöker desperat få uppmärksamhet av en människa för att få gå ut, få frisk luft, springa av sig. Sånt som vi människor kan välja själva att göra när som helst. När dem då försöker få denna uppmärksamhet, då är dem bara "jobbiga" och ska "sluta skälla" och "gå och lägga sig".

Oftast handlar det också om hanhundar, som någon i övre tonåren eller 20-25 års åldern skaffar sig, för att det är "tufft". En okastrerad hanhund som äter normalt bygger upp enorma mängder energi som de sen måste göra av med. Dessa lata hundägare vägrar då att faktiskt göra hunden en tjänst och kastrera den, för att lugna ner sinne och ämnesomsättning och dessutom dra ner på instinktiva hormoner. För då är det ju mindre "manligt" och det är ju "synd om hunden" för "hur skulle du själv känna dig om nån klippte bollarna på dig". Herregud, hur tänker människor? Tror folk seriöst att hunden skäms, för att den inte kan befrukta en hona? För det första är den inte ens medveten om det. För det andra förlorar hunden intresset för tikar helt. För det tredje lär den må jävligt mycket bättre, eftersom dess behov av stimulans minskar rejält.

Det gäller att tänka längre än näsan räcker, fatta rätt beslut.

Tack för mig.

Utkast: 0. Är ...

0. Är du oskuld? - nej
1. Vem tog den? - din mamma
2. Gillar du sex? - älskar
3. Är du kär? -
4. I vem? -
5. Älskar du någon på kärlekssättet? - m
6. Hur många ggr har du varit riktigt kär? -
7. I vilka? - lol

-

9. Bästa sexställningen? - finns många roliga, typ sked fast man ligger på mage på varann istället för på sidan, den är mysig. doggy är trevligt när man vill ha hårda tag. missionären gillar jag med för då kan man rivas på ryggen!
10. Med vem? - den bästa jag haft är ju lätt Len men ja..
11. Hur många har du haft sex med? - öh... 15-20
12. Med vem/vilka? - men hallå...
13. Vad tycker du om aborter? - är för abort, men det ska inte missbrukas.
14. Har du varit olyckligt kär? - NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄä

-

16. Har du varit otrogen? -
17. Har du blivit bedragen? - m
18. Vad tycker du om att vara otrogen? - värsta som finns
19. Har du blivit sviken? - ja
20. Av vem/vilka? - för många
21. Varför? - lol?

-

22. Bästa kärlekslåten just nu? - vet inte?
23. Drömkilles/drömtjejens utseende? - Leonard Hall är den snyggaste som finns?
24. Vad tycker du om "players"? - sämst
25. Hur många har du hånglat med? - 0
26. Vem av dom hånglar bäst? - ALDRIG PUSSAT NÅN

-

27. Har du svikit någon/några? -
28. Varför? -
29. Vad vill du säga till den/dom? - förlåt
30. Bästa låten när man blivit lämnad? - SA2 - It doesn't matter
31. Bästa tipset när man blivit lämnad? - Gråta ut, sen lämna allt bakom sig med en gång och gå vidare.
32. Om han/hon är kär, men han/hon inte, vad gör man då? - accepterar det och lämnar det bakom sig

-

33. Haft sex med någon av din kompis tjej/kille? - NEJ
34. Vad tycker du om det? - SÄMST
35. Vad tycker du om hedersmord? - finns inget som heter så, bara idioti.
36. Vad tycker du om horor? - oftast är dem förstörda i själen
37. Vad tycker du om dina kompisars killar/tjejer? - finns väl inte direkt nån av dem jag inte gillar
38. Varför tycker du så? - för att

-

39. Med eller utan kondom? - utan
40. Romantisk middag eller bio? - romantisk middag.. eller det beror på
41. Skatekille eller hockeynörd? - skatekille 
42. Mest romantiska? - mest romantiska vad?
43. Muskliga eller seniga killar? - lite muskler, jatack. men bara de inte är FÖR seniga så är det lungt. 

-

44. Plugghäst eller ig-tjej? - g-
45. Badboy eller mes? - Badboy
46. Varför? - Badboys är sexiga.
47. Vem av dina föredetta pojkvänner/ kommer du alltid älska? - Leonard Hall
48. Varför? - he's the one

-

49. Offra kärleken eller vänskapen? - inget av dem hallå?
50. Sova efter sex? - om man är trött så ja, annars nej?
51. Seriöst förhållande eller kk-förhållande? - beror väl helt enkelt på om man har känslor för varann eller bara gillar att ha sex med varann?
52. Har dina kompisar haft sex? -  AAAAAAAAAHAHAHHA

-

53. Är du kompis med någon du har haft sex med? - ja
54. Sexigaste med killar? - vet inte men bara älskar att se en fin rygg och axlar, nacke/hals. så frestande att klappa fiient på.
55. Sexigaste frasen? - vet inte.
56. Mörk skönhet eller blond hunk? - föredrar mörka killar, rågblond är också fint, som Simon hoho.
57. Letar du efter kärleken? - hmm
58. Vem av dina killkompisar är snyggast? - Simon, rap-Krille, Marcus, Emo-Johan
59. Är du snygg? - Japp

-

61. Nämn alla namn på dina ex, även dom från lekis? - Bank, Dai, Simon, Len, Jonas (inte alla, men orkar inte nämna dom jag hade innan)
62. Vem av dina ex är snyggast? - Leonard Hall, som sagt.
63. Varför? - Snygg, fin kropp, stora händer hoho, fint hår, allmänt sexig personlighet, sexig Australiendialekt.
64. Vem var den senaste du hade sex med? - Jonas lol
65. Varför tog det slut mellan er? - För att han inte orkar ha ett förhållande

-

66. Gillar du någon just nu? -
67. Är du fortfarande sur på någon av dina ex? - mnja
68. Varför är du det? -


Gothenburg

Ja som dem flesta av mina vänner är medvetna om så är jag i Lerum i Göteborg denna helgen. Har spenderat tiden med kusin och vänner och haft jättekul. Känns riktigt skönt att komma bort från Stockholm och vardagen en stund. Haha, lite kul att jag och Marcus accidentely hamnade på samma tåg då han skulle till sin familj i Falköping över helgen! Vi pratade i telefon med Len under tågresan, tur att det var Marcus som ringde och inte jag för det lär ju ha kostat miljoner HAHA.

Om identitetskris

Dem svagaste människorna som finns är dem som måste trycka ner andra för att höja sig själva. Det finns minst två uttryck för det, som jag kan då; underdog, och "slickar uppåt och sparkar neråt". Dem kränker en person, mår bra en sekund och är nöjd över det dem sagt och sen simmar dem hjälplöst på ett djupt hav av deras dåliga samvete. Jag vet hur det är, jag har varit där själv.

Dessa förolämpningar och kränkningar har dock aldrig bitit på mig, trots att många försökt, eftersom jag sen länge tillbaks haft ganska bra självförtroende, men tänk på dem som inte har det. Det är ju så otroligt många fler med dåligt än bra självförtroende, fyfan vad det måste vara hemskt. När folk försöker förolämpa mig blir jag irriterad och provocerad, kan till och med bli aggressiv. Andra vågar inte kämpa emot, gömmer sig men får återigen dessa ord eller gester mot sig, blir trakasserade, mobbade, skadade för livet.

Vad är anledningen till att man beter sig så? Jag vet inte. Jag trodde jag var en av dem "coola", men det är ju så jävla fel. Tur att jag åtminstone vuxit ifrån det, även om jag kan vara kall ibland.


seeeg

fyfan vad äckligt trött man får va. hoppas simon ringer idag hoho.
verkar som jag åker till Göteborg imorrn o kommer hem på söndag.

Le Parkour

För det första har jag haft sjukt mycket energi i kroppen idag. Har varit som en studsboll typ, sprungit upp för trapporna i plugget och dansat hela tiden osv. Hursomhelst, blev sen till sången för att jag tog ett stop-by hos AnnaMaria och fikade med henne och hennes vän Antonia. Så när jag var påväg därifrån racade jag typ till Fridhemsplan och till där sånglektionen är, och så var det fucking INSTÄLLT! Och jag hade inte fått nånting om det! Andra fucking gången! Så jag drog mig hemåt och nu kommer höjdpunkten! När jag var vid Gullmars kände jag på mig att det skulle vara tajt mellan tuben och bussen, så jag sprang upp för första rulltrappan, min "favorit-spärr" (har haft tvångstankar att gå genom just DEN i 5 år" var för första gången avstängd så jag sket i och hoppade över spärrarna, och när jag var vid rulltrappan hamnade jag SJÄLVKLART bakom en kärring med fet röv som langa slowmotion, så väl uppe kör jag om henne och hoppar ut genom dörren och springer som fucking Sonic the Hedgehog, missar 807:an VID DÖRREN! Langar fingret, springer vidare mot 822:an som står inne och MISSAR DEN MED. Fanns inte mycket att göra, tände en cigg och chillade på nästa. Hade jag haft mer skillz och kunnat hoppa upp och springa på räcket vid rulltrappan hade jag hunnit. Ville styckmörda tanten.

jorå schlook

skönt att veta att ens sexliv inte dött ut pga break up'et iaf.

punkt slut

Jag har blivit dumpad två gånger i mitt liv, av ca 5-6 seriösa förhållanden.

Första gången var det som att han tog orden ur munnen på mig, så egentligen var vi ganska överens, även om jag för tillfället var full och var ute och flög nånstans i det blå.

Andra gången kände jag mig sårad, otillräcklig och ledsen, även fast jag visste att det skulle ske förr eller senare, och även om han sa flera gånger att det inte är mig det är fel på, utan att han behöver tid för sig själv och inte orkar vara i ett förhållande. Han sa "jag har tänkt väldigt mycket på saker och ting ett tag nu" som öppningsreplik och jag förstog genast vad det handlade om, han avslutade med "men du ska veta att jag tycker om dig". Avslutet på vår relation hade väldigt dålig timing för min del, eftersom mycket annat hade belastat mig psykiskt och känslomässigt veckorna som varit. Hade inte Leonard varit tvungen att åka hem till Australien hade det troligen sett väldigt väldigt annorlunda ut. Jag har kämpat i mer än en månads tid med att komma över den jag trodde var "the one", lyckats bra, blivit kär på nytt. Men inte långt efter att man kännt den där känslan att man gått i mål, kommit till stadiet då man kan säga "jag älskar dig", då är det över och man har samma känslor att bearbeta på nytt. Pga detta kommer såklart tankarna om Len tillbaka, vilket innebär att jag har två stora arbeten känslomässigt att jobba mig igenom och bocka av. Men jag vill inte att någon, någon och åter någon kallar Jonas för "dålig kille" eller liknande, för varken han eller jag har gjort något fel. Jonas är en underbar människa, men det höll inte. Jag älskar dig fortfarande, det gör ont överallt och jag vill bara kräkas och gråta och jag vill bara slita ut allt innehåll i min kropp och slänga iväg det och bara vara kvar som ett tomt skal utan känslor.

Lyckans ögonblick

Sonic Adventure 2, I FOUND IT! Eller rättare sagt, my brother found it. Men, sitter iaf och spelar nu och det är bäst. Tråkigt att mitt memorycard till GC är helt jävla borta bara så lär ju inte kunna spara förrän jag hittar det.

Facebook quiz.

http://apps.facebook.com/vilket-pungdj-fbciab/

Alla gör quizen!

Shuhej.

Varför hittar jag aldrig det jag letar efter? Jag hittar allt annat istället. Det är typ alltid sådär, man letar efter något och det hittar man inte, men man hittar nåt annat man letat efter tidigare och inte hittat. Jag har letat efter mina GameCube spel Sonic Adventure 2 och SSB Melee, men självklart har jag hittat ALLA andra GC spel jag har. Jag VET att dem ska finnas nånstans i mitt hem...

Nu tänkte jag ladda upp en bild på Sonic här men den här sidan vill inte att jag ska ladda upp bilder verkar det som för det funkade inte.

fitta

Seriööööööööööst lackar på allvar nu, det är rave i Flaten ikväll, 18+ såklart. 3 av mina polare ska dit, ingen av dem är 18 men de känner arrangörerna. Det stör mig bara så jävla mycket, att jag typ bor granne med Flatenbadet och kommer inte in bara för det är fucking 18 år och fittbajs. Om jag är med dem borde jag väl fan komma in ändå? Fuck yall hatar alla orkar inte. Alla bara gör massa grejer utan att fråga om jag vill vara med, ingen hör fan av sig till mig. Inte ens min pojkvän?! Jagmenar det var ju samma sak med AnnaMaria, som ska på nån fest hos en polare ikväll, o hon fick bara ta med sig ett visst antal kompisar o då frågar man Emil och Martin istället, som vi lärde känna samtidigt, för typ 2 veckor sen? Jag duger tydligen bara när jag kan fixa grejer åt folk och det är alltid jag som ska ställa upp och det är fan ALDRIG ALDRIG ALDRIG NÅNSIN nån som gör nåt för MIG! Jag får liksom aldrig det där lilla extra. Alla bara räknar med att jag ska finnas där när dem behöver mig, och tycker inte att dem behöver ge nåt tillbaka. Jävla själviska fittor allihopa, gå och dränk er.


RSS 2.0