Esta noche

Såg nyss ett bidrag på melodifestivaFYFAN VILKEN SNYGG KILLE! mulatten i "Next 3", ooooj jag dog. Han rappade bra också, den andra killen rappade väl.. ok. Svängigt skönt bidrag, mhm det var bra! Annars är melodifestivalen inte min grej riktigt...

Just ja, min kusin berättade en rolig grej.

"igårnatt på tuben... så satt ja å käka en cheeseburgare, så kom en blond brud på å fråga om hon fick smaka. sen satt de en kille på andra sidan som käka kebab, så fråga hon han om hon fick smaka också.."
- haha ok

"hon sa att hon var f.d. jrockare o hette ella"
... lustigt att jag känner denna Ella! Så sjukt roligt sammanträffande, trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag satt på bussen och han berättade det.
 Btw så är jag hemma i Stockholm nu! Sälenresan var mkt rúlig! Nu sitter jag här med "Rajalamössa" och pilotbriller i webcam och får många att skratta.


Lying on a sheet


Lite diverse saker

Jag sitter och halvkollar på Underworld.. den är helt ok men lite tråkig. Har inte åkt snowboard på typ 2 dar nu, uschianemej så dåligt! Får åka lite imorrn då, man är ju trots allt i Sälen för en orsak!
Jag behöver fixa en ny layout till min blogg den här är förjävla tråkig. Om någon vill hjälpa mig vore det underbart.

Har btw redan börjat planera nästa vecka lite. Någon dag blir det Flottsbro och någon dag blir det Södertälje o träffa AJ, o helgen blir Göteborg! Om någon vill hänga med till Flottsbro o åka snowboard eller skidor så säg till!

oh hot nigga

Jag drömde att jag dejtade en skitsnygg svart amerikansk kille, typ en känd rappare men jag kommer inte ihåg vem det var. Och nej, inte Snoop Dogg. Inte 50 Cent. Inte The Game. Inte Kanye West. Ingen "sån" men asså, jag tror killen har vart med i Cribs iaf. Hjälp mig hahaha. Jag kommer ihåg hur han såg ut så får jag höra rätt namn så vet jag nog.

Kex choklad

Ja, här sitter jag och äter kexchoklad på fettisdagen. Idag ska jag äta en fet semla. Rulla ner för skidbackarna.
Jag åkte snowboard igår och det gick grymt bra! Ska åka idag med såklart!

Det är en brittisk serie på tv just nu, det är nog bland det sämsta jag sett. Britter kan göra filmer, men inte serier. Det här är bara löjligt.

Wow..

Ja, inte Wow som i World of warcraft då, utan bara uttrycket. För jag läste nyss en blogg som innehöll väldigt mycket aggressioner, och mil långa inlägg fulla av sjukt ointressant information. Skrivet av en kille som många älskar, och många hatar.

Det står typ massa olika saker i samma inlägg, och så står det typ saker som "Det är bra när man missar bussjäveln, går till nästa station och missar den igen" (nu förkortade jag det typ så långt som det går), eller "Idag stog sex- och samlevnad på schemat. En kille från RFSU berättade hur man trär på en kondom och sen insåg han själv hur töntig han var". Jag orkade långt ifrån läsa hela inlägg utan bara enstaka stycken. Lite intressant ändå, att få uppleva ett HELT vanligt tonårsliv från den patetiska synvinkeln.

bäver


Sälen!

Det visade sig att jag har med mig en sån där dångelgrej, så jag har iallafall tillgång till internet till slut. Skönt att kunna blogga! Idag har jag inte åkt nånting, men har softat på caféet vid backen, byggt en snögrotta (som inte är klar), och ätit mycket goda dammsugare (mycket ovanligt av mig att äta dammsugare, not!). Fast dem åt jag hemma och inte på caféet, intressant nog.

Hur som helst så kommer jag med lite "snyggast" topplistor idag. Kopierade från någon tjej på bilddagboken.

Kändisar:
1. Pharrell Williams
2. Will Smith
3. Danne AdamsRay
4. Justin Timberlake (!!!)
5. Snoop Dogg

Killar jag känner:
1. Unfortunately Classified
2. Elija (efternamn?)
3. Krille Borgkvist
4. Ib Cederfeldt
5. Tosh Nakai & Dai Nakai (delad)

I klassen:
1. Krille Borgkvist
2. Alex Tideman
3. Oliver Blomkvist (stavning?)
4. Kim Bergström
5. Tusse Mendelsson

Tjejer jag känner:
1. Nathalie Jane Persson
2. Jennipher Jerrevång Uhlhorn
3. Charlee Blomdell
4. Ella Olsson
5. Felicia Heller

Kändisar:
1. Kenza Zouiten
2. Jessica Alba
3. Christina Aguilera
4. Meryl Streep
5. Laila Bagge

...och snyggast av alla dessa är... Unfortunately Classified.
Obs. jag inte är värsta kåt på alla jag skrivit, inte alls. Så känn dig inte utsatt om du finns med (speciellt inte tjejerna då jag är 110% straight), utan bara smickrad! Det här handlar om vem som ser bra ut, inte vem som är sexigast, lol.

Alla snubbar vill ju vara katt

Oh, har inte skrivit på jättelänge, illa! Jag är med min kusin Freija och vi ska baka :)
Imorrn åker jag vill Sälen och kommer vara där i en vecka, kan dessvärre inte skriva då!

Cya sötnosar <3

Åh, btw, Grattis Sheeba :D (Tosh) ;)


skitgammal bild i knooow, men du har ju typ inga bilder på dej själv :/ langa bild med dreadzen ffs!

Jag vill inte.

jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte

Potatis å löksoppa

Jag börjar inse att tisdagar inte är min turdag. Varje tisdag är jag sur över något, saker som jag planerat skiter sig eller liknande. Idag har jag rökt totalt en halv cigg, så jag dör typ. Jag bråkade som fan med morsan, för att jag inte vill följa med till Sälen. Jag vet, det låter typ "vadå, åka till Sälen är väl skitnajs?" men nä, varje år blir det massa gräl och bråk inom familjen och jag har skitdåligt självförtroende när det gäller att åka snowboard eller skidor, och jag tycker inte det är kul att åka om man inte åker med kompisar. Jag har också sagt till morsan att jag vill ta med en kompis, och hon bah; "Ok! Det kan du ju göra!" och så när man ger förslag på kompisar det skulle vara kul att ha med så säger hon "NEJ! Det måste vara någon som familjen känner!" Sure, det hade väl vart kul att ha med Frida men vi gör så mycket saker tillsammans ändå och även om jag tycker väldigt mycket om dig så har jag ju andra kompisar jag vill umgås med också.
Just nu gör jag musik och till skillnad från allt annat idag så går det faktiskt bra.


Hej och hå

Första morgoninlägget jag skriver i den här bloggen! Woho..
Men det här suger, för jag måste ta bussen till skolan. Jag brukar alltid få skjuts av mina kära föräldrar men idag ska DN komma hit och intervjua och fota o grejer kl. 11 så då hinner de inte skjutsa mig. Jag hatar att åka buss på morgonen dessutom, urk.


Min bror är döv

Först trodde han att jag sa "jag ska bara dogga först", då sa jag "jag ska blogga, din idiot". Han ba "Vadå din erimit?" Haha ååh ärligt, så irriterande. Jag gjorde ett försök att blogga från mobilen förut, vilket tyvärr inte funkade. Trist!
Sitter och kollar på Life of Ryan, sen ska jag till stallet. Är så trött att jag skulle kunna somna här och nu.

Så var det måndag igen

SÅå tråkigt. Vi har haft basgruppmöte och 4 pers av 10 var där, och nu har vi arbetspass vilket är det tråkigaste och segaste och onödigaste ever. Tanken är att vi ska göra våra inlärningsmål, men vem fan gör det?

Jag har hamnat i beslutsångest igen vad det gäller frillan. Ska jag köpa syntetiska dreads och fläta in eller vanligt löshår?


Ponyland

He's mine! he's mine! he's mine, he's mine, he's mine!

Mr Jones

Det gick skitbra att provrida igår och jag blev jättenöjd med Glyncoch Mr Jones och Frida blev jättenöjd med Asgårds Leonardo!

Fredagsknas



HAHAHHAHAHAHAHAHA jag dör
jag och Frida http://hotlips.devote.se/ hade skitkul i fredags!


Jeans & Clothes

Varför är du så horig? Låtsas vara värsta gulliga tjejen. Fatta att du har kille, varför klänger du då på hans kompisar? Och vemfan kommer på idén att sova över hos sin killes kompis? Ärligt, skärp dig lite. Visa lite respekt till din pojkvän om du älskar honom, annars behöver du ju inte leka med honom.

Snaart

Snart är det dags! Ikväll sover Frida http://hotlips.devote.se/ över hos mig. Eventuellt ska hon, jag och mamma gå på bio! Vi ska se I taket lyser stjärnorna i så fall. Jag har redan sett den och den är sååååå bra. Vill att mamma ska se den för hon lär gilla den. Det var den jag såg med Emma och AnnaMaria för en vecka sen!
Ikväll blir det fredagsmys och jag vill se nån gammal disneyfilm och äta tortillachips med salsadip!
Imorrn åker vi typ kl. 10 på morgonen mot Karlskoga (ca 4 mil västerut från Örebro), och så ska vi provrida ponnyerna. Det blir nog Clyncoch Mr Jones för mig, han är jättesöt. Liten fux, welsh såklart.

För er som inte vet är fux en röd/brun färg, med samma färg på man och svans som övriga kroppen (kan också vara ljusare).

Ardell Fashion Lashes



Jag köpte de här "Ardell Fashion Lashes" på Kicks för 65:-. Skitsnygga tycker jag!
Vilken bild blir den nya profilbilden tro??


Blogglänkar!

Har tänkt på det här i nästan en månad nu, men som säkert flera av er sett finns det länkningar till andra bloggar lite längre ner (till höger) på sidan. Jag känner 2 av dessa, de andra två har jag kontakt med över nätet bara. Så jag tänkte att om du vill att din blogg ska synas här, så kan du kommentera med ditt namn och bloggadress och skriva att du vill att jag ska länka dig :) Villkoret är såklart att även du länkar min blogg! (Detta kommer jag att kolla upp, har du inte gjort det tar jag helt enkelt bort din länk).

Puss!

Dubbel trubbel


Okej, det här är jävligt irriterande. Senaste gångerna jag postat nya inlägg har det blivit dubletter varje gång! Jag har inte ens tryckt fler gånger än en. Det bara blir så, sen måste jag gå in och ta bort ena. Blir det så nu RAGE'ar jag.

Ja

Nu har jag bestämt mig, jag ska sluta sjunga med gruppen och gå privatlektioner igen.

Köpa smink köpa smink köpa smink

Ska man ta och köpa ett par lösögonfransar idag kanske? Dock är jag SÄMST på att få på dem, allt är pilligt och kladdigt och klistrigt och jobbigt... men det är ju snyggt... Jag har absolut ingen koll på sånt, nån som vet ett bra märke typ?

25 fakta om mig

Gjorde samma lista på facebook. Den är kul, läs!


1. Jag får alltid tvångstankar eller blir rädd om något inte är som det ska. T ex. om ett skåp eller en låda står öppen för att nån glömt stänga den, måste jag stänga. Eller om tunnelbanan åker ovanligt snabbt blir jag rädd.


2. Jag borde skriva det här på engelska, men orkar inte.


3. Jag drömmer ibland om att bo på landet och föda upp welsh ponys.


4. Jag har typ 4-5 planer på att langa grymt cashflow när jag blir äldre och är ganska säker på att någon av planerna kommer att funka. Ibland är det bra att vara född med begåvningar!


5. Jag inbillar mig ofta att folk snackar jävligt mycket skit om mig, känner mig ofta jobbig och ivägen.


6. När jag var 2,5 år skrev jag en egen sång som gick "Å barnen, å barnen, å barnen, å barnen". En riktig hit!


7. Även om jag tycker att katter o kattungar osv kan vara sjuuuukt söta, så finns det inget som kan jämföras med en hundvalp, eller min egen hund.


8. Jag har (som många andra) inte bestämt mig vart jag vill bo. Los Angeles, New York, Miami, eller kvar i Stockholm? Och jag är jättestressad över det.


9. Jag har väldigt mycket fördomar, vilket jag önskar att jag inte hade. Fast då menar jag inte typ överdrivna fördomar som att alla japaner gillar manga och sushi och sånt, utan mer "Jag vågar inte åka till Fittja eller Tensta ens på dagen" eller "Gubbar med långt konstigt efternamn som bor på Östermalm är otrevliga och ser ner på en".


10. Min musiksmak varierar väldigt mycket.


11. Jag är väldigt lättpåverkad när det kommer till alkohol. Dock kan jag alltid tänka klart och kan prioritera saker, dvs jag gör inget dumt på fyllan.


12. Jag tycker tv-serier som Hannah Montana, The Suite Life of Zack & Cody etc. kan vara jätteroliga (på engelska då), även om jag tycker konceptet på själva serierna är rätt töntiga.


13. Jag har inget emot bi/homosexuella, men kan inte föreställa mig/titta på homosex utan att bli jätteäcklad.


14. Jag spenderar väldigt mycket tid framför spegeln. Jag kan utan problem kolla mig i spegeln och tänka "fan vad snygg jag är", samtidigt som jag ibland tycker motsatsen. Men hursomhelst, jag har sjukt lätt för att fastna framför spegeln. Jag kan typ aldrig slita mig ibland, älskar att bara stå och posa.


15. Ibland när jag är i närheten av nån kille jag tycker är intressant/snygg/söt/unameit blir jag jättefnittrig och blyg och känner mig typ som en 12-åring, det suger.


16. Jag tycker väldigt mycket om hästar och så, men snygga killar ska inte rida. Det är jättefel.


17. Nästan alla som vart i mitt hus och hört vad min pappa jobbar med tror att min familj är stenrik, men ska jag vara ärlig så tycker jag pappa tjänar för lite pengar. Han hade dock tjänat mer om han hade vart låtskrivare, vilket han borde vara.


18. Jag har jättesvårt att släppa någon jag varit riktigt kär i, även om känslorna svalnat för längesen.


19. Jag behöver egentligen glasögon eller linser, men mina glasögon för 5000:- låg i min väska som blev stulen och sen dess har jag inte orkat skaffa nya. De var snygga och dyra Fendi och jag vill ha tillbaks dem.


20. Jag får aldrig minnesluckor efter fyllor, har sjukt detaljerat minne och jag tror att jag kan säga namnet på typ alla jag kysst, vilket är en del. Lol.


21. Jag känner mig förolämpad och bortglömd/skjuten åt sidan om jag inte får mycket uppmärksamhet.


22. Jag älskar att komma på namn åt husdjur.


23. När jag tänker så tänker jag med ord, och jag liksom hör en röst inom mig säga vad jag tänker. När jag är trött så slumrar den rösten något helt otroligt och säger en väldig massa konstiga ord.


24. Jag svär egentligen alldeles för mycket, utan att tänka. Vilket typ alla i min ålder gör idag. Jag vill kunna sluta, men har insett att det inte går då det inte finns lika starka ord som svordomar och då blir allt helt tomt och betydelselöst.


25. Jag har jättesvårt att slänga bort saker. Får massa nostalgitankar osv.

Everything is not what it seems

Jag har just blivit förväxlad med Selena Gomez på bild, är jag verkligen lik henne? Lite kanske...



Förövrigt så har dagen varit bra fram till typ kl 17.30 runt där. Då fick jag reda på att Nova är såld, dvs hästen jag skulle provrida. Så antagligen ska jag provrida antingen en häst som heter Mr Jones eller en som heter Cymro istället (och det vet jag inte ens hur man uttalar). Sen så har en person fittat sönder sig mot mig och I still don't get vad fan han vill mig. Och så har det hänt en jävla massa små skitsaker. Men slut på allt klagande, jag har haft skitkul med klasskompisarna, Frida, Zackarias och ROBI <3 idag. Hade inte träffat that nigga på sjukt länge!

Dagens låtar:
Angerfist - Spook
DJ Twisty - Life is hell (alltid.)

Partayy!

Helgen har vart nice! I fredags gick jag på bio med AnnaMaria och Emma, vi såg "I taket lyser stjärnorna". Den var riktigt bra! Dock sög det efteråt eftersom vi inte hittade nån fest.

Igår var jag på Tures och Viktor Hoas spelning på Gröna Lunds Teatern, de var förband till Love Lindblom (?). Det var skitkul! Sen drog vi och festade hos Viktor Bengtsson (?) som sjunger i deras band. Lustigt att alla i bandet heter Viktor utom Ture, hahaha. Hur som helst, tack AnnaMaria, Emma, Lina, Viktor x3, Ture, Jennifer, Adam, Olle och Camilla för en skitrolig helg!

Be honest

Ok, när jag skrev om att jag kände mig jobbig osv så var det ju inte direkt så att nån kommenterade att jag inte är det.  Betyder det att jag är jobbig enligt er andra också? Uppenbarligen. Förlåt då!

Jag är för övrigt rätt trött på att behöva BE om att folk ska kommentera, era lata jävla rövhål. Blir det inte ändring på det så lägger jag ner bloggjäveln. Ok, ursäkta alla fula ord, men det känns verkligen som att alla ba "Ähh, skitsamma, det är bara en blogg" och vadå inte orkar kommentera? Jag förväntar mig att mina vänner läser min blogg, då jag skriver om hur jag mår, vad jag tycker osv i den. Ni andra läsare, som jag inte har någon relation till, vill jag bara säga till att jag är jätteglad att jag har er! Jättegulligt av er att kommentera och ens läsa bloggen!

Men om det nu är så att det är nåt som saknas? Vad är det då? Jag kan inte ändra på något jag inte vet vad det gäller. Säg vad NI saknar, vad ni vill se mer av.

Oh happy day

...Eller inte. Idag har jag bara varit trött och känt mig jobbig och ivägen. Känns som jag bara sagt massa onödiga saker. Det var skitjobbigt att gymma imorse, var cp trött, det var zegt. På lektionerna var det mest trist. Blev as sur på bildlektionen för att Olivers jävla ex ringde honom hela tiden och hotade med massa skitsaker bara för att en tjej han dejtat ringt henne med dolt nummer och drivit med henne. Lunchen var rätt chill, bara jag och Oliver, inte massa människor runt omkring som skriker och gapar, även om jag tycker väldigt mycket om mina klasskompisar som jag brukar luncha med. Sen hade vi två skitsega lektioner, sen gjorde jag sällskap med Adrian från skolan till T-centralen, där han bytte till röda linjen och jag till blå. Det var skitkul, vi snacka massor och garvade åt roliga saker.

Nu är jag iaf klar med volymutmätningen på min egendesignade byrå. Det var skitjobbigt, men blev bra. Jag hoppas som fan på bra betyg nu. Menmen, jag är ännu inte klar med allt jobb. Jag måste nu redigera videon från julshowen och klippa bort allt utom Disco 3, eftersom jag ska träffa Zannah imorrn. Som många av er vet så har jag fixat gig åt dem på Nalen.

My little pony, nananana

Om två veckor ska jag och Frida antagligen åka och provrida några hästar :D längtar som fan!

Man frågar sig..

En sak har jag undrat länge... Hur tjänar man pengar på att blogga? Inte för att det är viktigt... men jag undrar hur det går till. Det kostar ju inte att gå in på folks bloggar, så det har väl med reklam att göra?

RSS 2.0