Shufflin' hell yea

dagens + : jag blir bättre på shuffle, börjar seriöst likna nåt nu. snart vågar jag visa mig, dansandes. woho!
dagens - : oh hell no, har var skit irriterad och frustrerad hela dan, slutade med damp/bröt ihop, mår inte så bra.

ostbågen

När jag kom fram till Karolinska var brorsan redan klar med operationen, och det hade gått bra. Han berättade om sin lustgas tripp och hur ont det gjorde när dem böjde tillbaka underarmen (den var formad som en banan innan). Sen hamna jag i stan, träffade först Bea, Tessan och Johan, sen träffade jag Dumle och Achton och hängde med dem. Vi drog efter ett tag till bågen och åt ostbollar, Dumle stack sen. Det kom fram x antal junkies och frågade om cigg, sen kom en aspundad finne fram och ba "Haar ni ecstasy?" (antagligen för att vi är rejvare och det syns?), han var svinäcklig så vi ba nej vi håller itne på med sånt, gick iväg och satte oss i solen. Så satt det några punkare blandat med lodisar brevid, en reste sig upp och sa till sin vän i solglasögon "Du ser ju ut som fucking terminator i dem där!" FYFAN va vi garva!


Broken home

Jag har hamnat i det där som kallas ångest igen. Inte nog med att man spenderar gårdagen med Jonas och Feffe, har det trevligt och plötsligt börjar Jonas sura som fan och inte säger ett skit. När man sitter på tuben ringer också morsan och säger att min bror har brutit armen. Allt kom på en gång, jag fick typ panik. Anyway, till slut pratade jag lite med Jonas och han sa att han mådde dåligt och bad om ursäkt över att han verkade grinig osv, sen åkte jag till Astrid Lindgrens med morsan och vi hämtade brorsan och farsan. Just nu, kl. 14.00, ligger min bror nersövd och opereras. Jag ska inom kort ta mig till sjukan för att göra farsan sällskap, sen blir det skejt i humlan i guess.

Det är ju inte bara det här utan rätt mycket annat också som hänt mig på senaste tiden, så det känns som jag har en del att bearbeta. Om jag beter mig som en idiot och är jättegnällig och grinig och sur beror det bara på att jag inte mår så bra just nu. Ska förhoppningsvis träffa Simon i helgen och snacka av mig lite och jag hoppas det blir bättre.

Så anyway, till alla mina nära och kära som faktiskt läser min blogg; jag älskar er, ni betyder allt och jag är jävligt glad att jag har er. Detta gäller inte minst min familj, mina vänner och dig också, Jonas.

Candy

Jag funderar på att lägga kurs mot Göteborg inom en snar tid. Största anledningarna är väl att jag vill träffa min käre kusin, och aa, "gänget", som tyvärr inte är ett gäng längre menmen. Jag vill träffa Jonas (ja en annan Jonas) och Max och Burt och alla! Måste bara bli klar med alla skoluppgifter, hitta en billig biljett och helst hitta ett rave från 16 år som verkar värt.

Just nu sitter jag och pluggar och äter godis. Tyckte rubriken var passande eftersom jag äter godis och även tänkte nämna att jag måste köpa nya kläder, vilket innebär nya neonrosa knästrumpor (eller benvärmare), samt pärlor så jag kan göra armband & halsband, med mer. Nej, tänkte inte bli värsta Candy rejvarn men visst är stilen gullig och lite assecoirer här och där har väl ingen dött av.

Dance all night long

Fy faaaaaaaan vad trött jag är. Kom hem runt halv åtta imorse och däcka på sängen med en gång. Kvällen igår var fett random. Började med att jag åkte till Huddinge, träffade Emil och vi åkte till Centralen och mötte upp AnnaMaria, Martin, Sara och några till. Det var snack om att dra till Tanto eller Rålis och jag hade fortfarande inte bestämt mig för om jag skulle skita i Technostate eller inte. Men det blev varken eller, alla drog till sina respektive hem utom jag, som åkte till Brommaplan trots allt. Väl där träffade jag ju Adrian, Feffe, Marcus m.fl. , så det var ju värt.
Dock var det sjuuukt lite folk, typ högst 200 pers. Det var ju ganska skönt, men jag tyckte lasern var tråkig, iaf i början, och det var typ bara en UV-lampa i hela lokalen. Lasern blev väl som sagt mer och bättre senare, men ändå. Började med att värma upp lite, dansade, sen tröttnade jag och satt på en soffa typ mellan halv 4 och kvart över 4 och bara njöt av basen och tittade på alla. Sen gick jag ut och rökte sen in igen och då kom jag igång igen. Det enda som störde mig var att det var fett mycket random folk. Typ blattar som troligen glidit förbi vid typ 3-tiden och hört att det var hög musik och gått in och kollat. Och dessutom bara stog dem där och tog upp massa plats för folk som ville dansa, MITT i folkmassan. Då kunde dem väl lika gärna stått längre bak där dem inte störde nån? Och sen var det typ 3 tjejer som inte allllls hörde dit för 5 öre heller, varav den ena hade väska på sig som hon slängde runt på alla när hon dansade fjortisdans. Herregud, hitta en egen fest. Ingen vill ha er på rave.

It's too late to skate, mate

Nä, nu får jag fan ta och skärpa mig. Har inte skrivit sen i ONSDAGS. meeeen orkar inte, känns som att ingen ändå läser och var fan tog alla kommentarer vägen? Kräver dem inte, men det är ju alltid kul när ni kommenterar!

Hur som helst, jag började, som jag eventuellt nämnt, skejta i måndags. Det gick inte så bra i början, fattade inte riktigt hur alla kunde ha så bra balans utom jag. Nytt försök i torsdags, och då insåg jag att man ska ha främre foten på brädan och ta fart med bakre foten, inte så konstigt att det var så jävla vingligt HAHA :D
Gjorde också min första vurpa, i rampen i Humlegården. Råkade lägga tyngd på den övre foten istället för undre, så flög brädan åt vänster och jag åt höger!

Ikväll är det Technostate igen, har nästan samma outfit som förra gången. Det stör mig, men har inte så mycket mer färgglatt att ha på mig! Har iaf inte samma byxor, och ett svart linne under istället för NY t-shirten. Ska köpa neonfärgade armband sen.

Chillidill

Mysig dag! Efter skolan hängde jag lite med Robi och Christopher. Robi den jäveln kom nyss hem från Etiopien och var svart som natten. Träffade även Jonasbaby, Emily m.fl. Sen bar det av till sången, det gick väl ok på Whisper, men ganska bra på Just Stand Up! Jag fick Fergies vers, hell yea. Efter sången var jag och Frida i stan, jag träffade Lo sådär by accidence för första gången på skitlänge! Så gullig!

:$

Var med Jonas en stund idag, första gången vi träffades sen i torsdags. Det var mysigt och jag var glad! Men så sa han att han tänkte raka skallen, då hötte jag med fingret och sa fy! Snagg är ju inte så snyggt, tycker man. Visst behöver han klippa sig, men varför ta i så man spyr? :( Men han är ju så söt ändå, love you älsklingen <3

Waltzing Matilda

jag saknar dig så jävla mycket.

Svartskallen

Nu ääääääntligen färgar jag håret igen! Var så himla trött på utväxterna och det ljusbruna som syntes i underhåret. Nu är det back to black igen och det känns skönt!

Tror det blir hemmakväll igen, orkar inte dra mig ut. Det är kallt. Fuck Tanto en sån här kväll iaf, skulle ju frysa ihjäl. Hade vart najs att sitta och röka i nåns lägenhet med ett gäng polare men ändå, orka. Blir nog hemma med familjen och titta på Australia! Om inte nån jävligt intressant och rolig person bjuder med mig på nåt kul (valfri tolkning).

home homie

Blev hemma ikväll. Har lite ångest hehe.

Abouu

Har inte riktigt bestämt mig, ska jag ut ikväll eller bara stanna hemma och ta det lugnt? Egentligen vill jag bara vara hemma och softa och titta på film, men då vill jag ju vara med nån kompis. Blir det ut så blir det Tanto eller Rålis, och jag känner mig inte så sugen på det. HMMMMMMMMMMMM

hur är det?

Ja jag vet inte riktigt.. det har varit lite stelt mellan mig och Jonas de senaste dagarna men idag hade vi ett litet serious talk och nu är det chill. Vi har kommit överrens om att vi inte ska ses så mycket under veckorna. Men jag tycker så jävla mycket om honom ._.

puss

Igår 9/4-09 har vi vart tillsammans i en vecka, inte för det spelar så stor roll och jag är ingen sån som håller koll på tiden och räknar veckor o månader osv, men vi har iaf stått ut med varann i en vecka och allt ser bra ut framför oss och jag hoppas att våran tid tillsammans varar 4-ever och att vi kommer ha det trevligt!



och jag tycker så himla mycket om dig, precis för den du är.

I has fjortis

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA





http://www.youtube.com/watch?v=bsEoHXqeaKg

Lol

Är det på något sätt konstigt att jag är sur på dig, om vi kommer överens om att du ska sova hos mig, jag räknar med att vi ska hinna planera kvällen och du vaknar 18.30 och sabbar hela min kväll i med det? Tanken var att vi skulle äta middag vid 19.30 och inte fan kan du anpassa dig en enda jävla gång? Det är väl klart som fan att det är kört om man ska komma och höra av sig halv 7? Hade det inte varit för dig hade jag varit i Skarpnäck och haft väldigt trevligt med mina vänner just nu och sovit över hos Jonas.

Så kommer du och säger att jag klagar på allt du gör? Jag har haft OTROLIGT mycket tålamod för dig min vän, och när jag till slut säger ifrån så säger du att jag klagar på allt? Det är bara ditt argument till att försöka "vinna", och om du inte är helt jävla aspantad fattar du väl själv att det inte håller. Och om jag nu klagar på nåt då får du väl fatta att det är du som gör fel och att det finns en anledning att klaga på det? Det är väl inte så svårt eller?

Ny design

Ja som ni ser så är designen utbytt och vi ger creds till Sandra, http://sandragrundin.blogg.se/
Jag kan ju inte säga annat än att det var på tiden att bloggen fick en fräschare design, var så himla trött på den förra som är en sån där man kan välja direkt från blogg.se. Ni får gärna säga vad ni tycker om denna!

Nämen

Har inte bloggat på 100 000 år, men är knappt hemma nu, hänger hos the new boyfriend. Det tog slut med Len för er som missat det, han åker hem 15/4 vilket är väldigt snart då hans föräldrar bokade biljetten. Och jag orkar liksom inte bygga upp fler känslor för någon som ändå försvinner. Nu har jag hittat en söt och trevlig pojke som jag tycker mycket om! Han heter Jonas, och relaterat till det så har jag lärt känna en jävla massa trevliga människor på senaste tiden!

Rääjv nästa lördag, tjohoo!

RSS 2.0