sliten

Idag är man cp-trött och har ont i hela kroppen. Kom hem runt halv 9 imorse, däckadirr och gick upp runt 15. Rejvet var iaf sjukt nice, roligt, ös och värt pengarna. När Astrix spelade Rounders existerade jag inte över huvud taget. Jag tror aldrig jag vart så pepp på nån spelning/rave nånsin, och jag tror aldrig jag rört mig så mycket under en natt och jag tror heller aldrig att jag svettats så mycket under en natt. Det var helt sjukt, nästan helt slut på syre inne i lokalen kändes det som. Efter ett tag kunde man inte alls andas, så man var tvungen att gå ut ganska ofta. Ansträngningsastma är ju skitbra då. (Y)

Jag blev även fotad jättemycket, både när jag posade och när jag dansade så bilderna är säkert SKIT FULA. Dem fotade alltid när man inte var beredd! Hoppas det blev nån bra bild iaf.

Ikväll smäller det!

Ikväll är det Technostate och jag peppar som fan! Har vart inne i staden och köpt lite outfit. Så här ser jag ut ikväll:




Kläderna ser mer lysande ut IRL, och skorna kommer ju antagligen lysa blått där inne, eftersom det är UV-ljus osv.

Technostate

Jag köpte min biljett idag, och det lättade på en hel del av ångesten. Samlade ihop varenda litet öre under skolan, gick tidigare just to make sure att de inte blev slutsålda. Sen när jag kommer dit, åkte med Sofia, så säger jag till henne medan jag gräver upp sedlarna och mynten ur fickan: "Är de slutsålda nu... då tar jag livet av mig"
En kille som står och pratar med tjejen i kassan, han såg ut att jobba där, vänder sig om och frågar: "Vilken biljett ska du köpa?"
Jag: "Technostate..."
Han: "Jaha, de är slut för läääängesen."
Jag: "NOOOOO...!"
Han: "AAHAHA jag skoja bara!" -langar fram en biljett-

Haha, jag höll på att bryta ihop mitt liv slocknade för en sekund typ. Men sen kom ju livets våg av lättnad över mig. Nu är iaf ett problem ur världen! Och solen har varit framme hela dagen, hoppas det inte snöar imorrn bara.

rage

rage.

fuck vädret
fuck ångest

vill ha sommar vill va onykter vill sola vill köra bil vill softa ute

gräs

Jossics fest igår var riktigt najs, synd att man var tvungen att dra så tidigt. Lärde känna jävligt sköna människor! Och träffade CYNTHIA min nussegulleplutt <3. Jag tycker också att Simon ska höra av sig och förmedla hur det blir ikväll.

Senaste tidens bästa felsägningar:
Lina: och sen iser smälten - smälter isen
Marcus: Aa jag vet, faten är bes - basen är fet
Jag: The bass is tongue - the bass is heavy


wine stained bappers

Fan har ju inte uppdaterat den här jäveln på år. Anywayz, i måndags träffade jag en schluuk Aka Simon, det var mysigt, kul att ses igen då vi inte hade träffats på typ sjukt länge. Vi snackade igenom lite gammalt, lite känsliga saker, lite allmänna saker. Kändes bra att få veta en del, kändes bra att få saker sagt. Vi var först i stan, sen åkte vi till Spånga, Simon käkade pizza, sen åkte vi hem till honom, kollade på Valkyrie och chillade.

Igår och idag har inte vart så speciellt.

Yay :D

Imorrn, en vecka. Känns som det var typ igår vi träffades hihi. <3


Ett möss

Köpte ett sånt springhjul till mina små kamrater idag, gjorde en rengenomstädning, diskade terrariet och allt.




tittut!

Prince :)

ska till Mira o chilla nu .. ciauu

Rooibos Chai

Det bästa min mamma gjort på länge måste vart när hon köpte hem Chai. Mmmm. så jävla nice, Chailatte måste nog vara det godaste som finns i världen.

Lite om ångest

Idag skulle jag sätta i mina dreads ordentligt, men det sket sig. Det första man upptäcker när man sätter foten på sista trappsteget är att man glömt sina pengar hemma så man inte kan köpa cigg, och päronen ger skitkasst betalt för att jag ska sitta BARNVAKT åt min bror och hans kompis ikväll. Får typ 300 kr, wtf? Känner folk som är FATTIGARE som får 400 kr för o städa sitt RUM.

Sen när man är väl är uppe på plan 5, kollar man på schemat och ser "Dk, Rosa-Parks plan 3" kul. Man går upp för 3 milslånga trappor för att sen gå ner för 2 igen.
Äntligen framme i klassrummet, sätter mig vid en dator och tänker "Yes, nu kan jag koppla in mina hörlurar, gå in på youtube o lyssna på musik" (trött på de få låtar jag har i mobilen). Men gissa, Adobe Flashplayer är AVINSTALLERAT på den här datorn. YES! Försöker installera, det skiter sig. Sen hänger sig bdb också. Älskar skolans datorer.

Hittar en site där man kan ladda ner musik, som ser seriös och bra ut. Skapar ett account, söker på Trance Generators och trycker på Download. Då kommer jag till ytterligare en sida där det står "BUY". WAHAAAAAAAAA I HELVETE DET STOG NYSS DOWNLOAD FREE OCH NU VILL DOM ATT MAN SKA KÖPA SKITEN! OCH PENGARNA GÅR SÄKERT ÄNDÅ BARA TILL DOM SJÄLVA OCH INTE ETT PISS TILL ARTISTEN SÅ KNULLA DIN GET FUCK OFF FKSHDFJKHJKLHFSJKFDH

Hej, jag vill långt härifrån. Vill bo med min baby. Orkar inte vara kvar i den här pissvardagen.




Update:
Ja just ja, det är fredagen den 13:e igen. Det förklarar ju ALLT.
Gick och la mig runt 19.30 igår, somna direkt. Har alltså sovit i ca 12 timmar, borde vara utsövd, men NEJ. Helvete eller.
Ska skita i allt, röka upp det sista jag har kvar som jag egentligen skulle sälja, bli hög som ett horhus.

Update igen:
Skoja bara, nämen fick cpryck på lektionen förut. Jag ska inte röka gräs igen!

Förlåt för tjatandet hahaha

Jag är bara så jävla kär. Att bara få sitta bredvid dig, när du har din arm runtom mej och bara luta sig mot din axel, njuta. Man känner sig liksom, helt, vad ska man säga? Man känner sig 100%. Det känns som att man har gått i mål, som att livet har nått höjdpunkten eller vad man ska säga. Du är min, jag är din. Jag vill alltid vara din. Jag vill inte att det här ska ta slut, nånsin. Du får inte åka hem. Du måste stanna här, tills jag kan åka till dig.

Relationship-status

Reby is now listed as In a Relationship.

Wiho

Igår hade jag en sjukt nice dag! Om man bortser från skolan, den söööög. Det var iofs ganska kul att få stå som modell och bli avritad på bilden, men filmen vi såg var bara hemsk. Efter skolan var jag modell igen, fast framför kameran! Jennipher fotade mig, ska ladda upp några bilder så fort jag fått dem :)
Sen var jag med älsk, men tyvärr kan jag inte berätta så mkt om det. Det är lite, u know, sschhh!

Nu sitter jag i skolan och är sur och har ont i magen.

Snööö

Hahahahaaa gissa vem som smsar skit tidigt på morgonen o ba:
"OMG!!! ITS SNOWING!! ITS ALL WHITE ITS SNOW EVERYWHERE! ISNT IT AMAZING!"
Snuttegullpojken <3

I want you

Den där känslan av att vilja vara nära någon.

Ojsan hoppsan

Imorse kom jag på en grej... som kanske inte är så bra... Men skitsamma.
Jag har berättat för mina 2 närmaste vänner, och jag tänker INTE berätta, så fråga inte ens. Om jag berättar så riskerar jag jävligt mkt och en person som jag tycker väldigt mycket om kan förlora sjukt mycket på det, så nä.


RRRR ( bild på älsk :D )



Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!

Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger!

Lycka till!


1. Vad heter du? Reby

2. Ett ord på fyra bokstäver: Ruta

3. Flicknamn: Regina

4. Pojknamn: Rudolf

5. Yrke: Rörmockare

6. Färg: Rosa

7. Klädesplagg: Ridbyxor HAHAHA

8. Mat: Ris

9. Sak i badrummet: Rakapparat

10. Plats/stad: Rotebro

11. En orsak att vara sen: Rövbölder

12. Något man skriker: RAAAAAAAAAAAAAAAH!

13. Film:
Resident Evil

14. Något man dricker:
Ramlösa

15. Band: Rolling stones

16. Djur: Råtta

17. Gatunamn: Rosvägen

18. Bil: Renault

19. Sång: Rock the LMC (HAHA)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Raid


Leonard Hall

Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len Len

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Australia

Seriöst, allting handlar om Australien nu...
1. Vi har projekt om det i skolan
2. Min kusin har bott där senaste året och flyttar tillbaks om 2 veckor.
3. Jag har intresserat mig otroligt mycket för Melbourne Shuffle, är helt kär i de på http://www.wedancehard.com/

Lägger upp ett coolt videoklipp senare, så som jag tänker lära mig dansa.


Ghost

Ja, man loggar in på blogg.se, och ens första tankar är "jaha, vad ska jag klaga på idag då...". Det är ju faktiskt lite synd att tänka så, jag tycker ju andra bloggar där folk bara klagar på sitt liv och på samhället är så tråkiga, så man borde ju försöka att inte kasta sten i glashus, eller åtminstone försöka skriva det negativa med en om möjligt mer positiv klang.

Idag när jag, AnnaMaria och Bruno väntade på tvären från Gullmars till Mårtensdal stog en liten tjej i 13-14 årsåldern på tunnelbaneperrongen mitt emot och skrek något i stil med "jävla fjortisar" mot ett gäng som stog och vänta på tvärbanan. Hennes kompis stod också på tvärban-sidan och de skrek saker till varandra, typ "har du sett de där fula fjortisarna där borta?" osv. Men ärligt, berätta för mig, vad är mer fjortis en den attityden och beteendet de själva hade? Så jag kunde inte låta bli: "Jaha, och vad är ni själva då? Trettisar?".

Och som svar på en bekants blogg: Det är vetenskapligt bevisat att cannabis kan påverka kroppens förmåga att tillverka blod. Jag har själv hållt på med det, tyckte det var mycket roligt och trevligt, men fan. Ska man behöva använda sig av sånt för att tillfredställa sig mentalt? Jag ser ingen anledning att försvara gräsrökande längre. Kan man inte ha roligt utan substanser och alkohol (dricka kan vara kul ibland, ja) så borde man börja fundera på saker och ting, om man nu har några hjärnceller kvar till det.


RSS 2.0