Bad!

Nu har jag varit och badat 3 dagar i rad, det har varit iskallt haha! Jag tittade nyss på "Paris Hiltons my new BFF", det var nog det roligaste jag sett på länge, riktigt värdelöst och fake. Det var verkligen i klass med "A Shot at Love with Tila Tequila". Nu ska jag nog ut på altanen och träna lite i solen!


Att komma igång

Nej nu skäms jag lite över mig själv faktiskt, nu är det skärpning som gäller! Måste bli mer aktiv med bloggandet igen asså. Så rubriken är dedikerad delvis till detta, och det alla ständigt tjatar om; träning! Jag vet inte vad som hände, men jag lyfte hantlar varje dag förut, men det har jag inte gjort på skitlänge. Nu, idag iaf så gjorde jag lite hantellyft och tränade lite mage. Blir till att gymma snart igen. Har även börjat jobba gärnet på min solbränna, och har fått arslet ur vagnen och börjat läsa franska nu, oui oui!

Utöver det så säger vi Vila i frid till Michael Jackson, himla tråkigt att han gick bort tycker jag.


Hur som helst! Nu ska jag nörda vidare i mina Pokémon spel, whiiee!

Midsommar

Hej alla!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag. Midsommar var iaf jättekul, jag var på landet och umgicks med min barndomskompis Ronja, som jag inte träffat på typ ett år. Dagen efter var jag i stallet och hälsade på min bäbis, Mr Jones. Just nu sitter jag hemma och Henke är här. Ni ska få lite bilder från helgen!



dfghjk

jag mår jättekonstigt

Kvarting Frikadell

Random rubrik.


dagens outfit


Låten svänger <3

HAHAHAHAHAHHAHA


Vad väger mest?

Kolla på hela den här videon, detta är riktigt kul.


Creds till Simon, som filmar/frågar.

Dreadz

Har bokat tid nu, ska sätta i mina svarta syntetiska dreads på fredag. Det är en kompis kompis som gör det proffessionellt för bara 150 kr! Vi får se hur länge jag har dem i, beror ju på hur nöjd jag själv blir. Menmen, ser fram emot det iaf! På torsdag blir det hårfärgning.

sk

Varför tar du honom ifrån mig? Varför? Varför just honom?
Jag vill inte. Inte honom, ta vem som helst, någon annan bara!

Allting kommer tillbaka, det var den här tiden förra året jag träffade honom. Har inte haft känslor för honom på jag vet inte hur länge, har inte ens det nu. Men jag lider av känslan att du gör intrång på privat egendom. Fan, allt är helt fucked up. Dåligt väder idag och ångesten äter upp mig. Skulle helst bara vilja ligga hemma, pilla mig i naveln och tycka synd om mig själv. Njuter av livet.......

RSS 2.0